SĂNĂTATE PRIN ANTRENAMENT

disciplină, voință și transformare personală…

CORP SĂNĂTOS, MINTE PUTERNICĂ

CEL MAI BUN MOMENT PENTRU A FI ÎN FORMĂ ESTE ACUM

SOLICITĂ O EVALUARE

Fitnessul și antrenamentul funcțional sunt vitale pentru sănătatea fizică și mentală, îmbunătațeste rezistența, crește forța musculară, flexibilitatea, metabolismul și starea de spirit, contribuind la un stil de viață activ și echilibrat…

Prin practicarea exercițiilor fizice regulate, fie că este vorba de antrenament cardio sau antrenament de forță „body building”, ne întărim și dezvoltăm masa musculară, creștem rezistența și flexibilitatea, susținem sănătatea cardiovasculară și ne menținem greutatea corporală în limite sănătoase.

Benefiiciile fitnessului, pe langă aspectul fizic, au un impact pozitiv și asupra stării de spirit și a sănătății mintale, joacă un rol important în prevenirea afecțiunilor precum diabetul, bolile de inimă și obezitatea, de asemenea ne ajută să avem un somn mai odihnitor și să creștem nivelul de energie, exercițiile fizice eliberând endorfinele, cunoscute drept „hormonii fericirii”, care reduc stresul și anxietatea și ne îmbunătățesc starea de bine.

Fitnessul și antrenamentul funcțional sunt două aspecte interconectate care sunt foarte populare în lumea fitnessului. Antrenamentul funcțional se concentrează pe îmbunătățirea capacității de a efectua mișcări naturale, care pot fi aplicate în activitățile zilnice sau sporturile pe care le practicăm și include exerciții cu greutatea corporală, care pun accent pe mobilitate, stabilitate și coordonare, sărituri, mersul pe jos cu greutăți, genuflexiuni și ajută la prevenirea accidentărilor, dezvoltă o postură corectă și aduce un progres de funcționalitate în viața de zi cu zi.

Indiferent dacă dorim să ne menținem în formă, să avem un stil de viață activ sau să ne pregătim pentru anumite competiții sau activități specifice, fitnessul și antrenamentul funcțional joacă un rol esențial în atingerea obiectivelor noastre de sănătate si performanță.

CONDIȚIE FIZICĂ

Condiția fizică implică nivelul de rezistență, forță musculară, flexibilitate și agilitate, influențând performanța și capacitatea de a efectua exerciții eficiente și variate, iar antrenamentul personalizat și progresiv este esențial pentru a obține beneficiile maxime ale fitnessului.

MOBILITATE

Antrenamentele care promovează mobilitatea includ exerciții de întindere, mobilizare articulară și activări musculare pentru o formă fizică, completă și sănătoasă. Exercițiile de mobilitate îmbunătățesc flexibilitatea și amplitudinea mișcărilor, optimizează performanța, previne leziunile și facilitează exercițiile corecte.

PIERDEREA GREUTĂȚII

Pierderea greutății implică combinarea exercițiilor fizice „cardio” cu antrenamentele de forță „body building” și o alimentație echilibrată pentru a obține un deficit caloric. Un plan de fitness adecvat, alegerea activităților, monitorizarea alimentației și perseverența sunt cheia pentru atingerea obiectivelor de pierdere în greutate.

antrenor

ANTRENOR CERTIFICAT

Antrenorul de fitness certificat deține acreditări recunoscute, oferind expertiză și ghidare personalizată beneficiarilor să își îmbunătățească condiția fizică și să–și atingă obiectivele de sănătate.

sport

SPORT & NUTRIȚIE

Sportul și nutriția sunt aspecte esențiale ale unui stil de viață sănătos. Prin exerciții regulate, practicarea fitnessului și o alimentație echilibrată, ne întărim corpul, îmbunătățim performanțele și susținem sănătatea generală, obținand o viață activă și plină de vitalitate.

fizio

FIZIOTERAPIE

Fizioterapia în antrenament utilizează tehnici terapeutice pentru a ameliora durerile, a trata leziuni și restabili mobilitatea. Această abordare ajută sportivii și practicanții de fitness să se recupereze mai rapid, să prevină accidentarile și să obțină performanțe optime în antrenamente.

PROGRAMEAZĂ PRIMA SEDINȚĂ

Programează ședința de fitness, comunică–ți obiectivele și preferințele în vederea evaluării corecte, stabilește tipul de antrenament, un program disponibil de lucru și antrenează-te individual cu antrenorul tău personal. Acesta îți va oferi ghidare personalizată, motivație și asistență pe parcursul întregii sesiuni în atingerea obiectivelor tale de sănătate și fitness.

ANTRENAMENTUL ADUCE PUTERE ȘI ÎNCREDERE

FACILITĂȚILE ANTRENAMENTULUI CU PERSONAL TRAINER

01

PERSONALIZARE

Ai un plan de antrenament adaptat nevoilor și obiectivelor tale specifice, luând în considerare nivelul tău de fitness și posibile restricții.

02

ÎNDRUMARE

Monitorizăm forma exercițiilor tale și vei primi îndrumare constantă pentru a ne asigura că execuți mișcările corect și în siguranță.

03

PREVENIRE

Te ghidăm în privința tehnicilor corecte de exercițiu, supervizarea exercițiilor și adaptarea programului, reducând riscul de accidentări în timpul antrenamentelor.

04

MOTIVAȚIE

Transformăm fiecare antrenament într-o experiență personalizată și motivantă ca să-ți depășești limitele și să crezi în potențialul tău pentru ați atinge obiectivele în fitness.

05

FEEDBACK

Primești feedback în timp real și constructiv, identificând punctele tari și slabe, ce te va ajuta să îți ajutezi exercițiile și să îți îmbunătățești performanțele.

06

DIVERSITATE

Beneficiezi de o gamă vastă de exerciții și tehnici, astfel încât fiecare sesiune să devină o experiență captivantă și plină de varietate si vei lucra asupra diferitelor grupuri musculare.

07

PERFORMANȚĂ

Te ajutăm să–ți setezi obiectivele realizabile și realiste, te încurajăm să–ți depășești limitele și să descoperi potențialul tău maxim pentru a găsi motivația necesară de a continua.

08

NUTRIȚIE

Pe langă antrenament, antrenorul personal te poate îndruma în privința nutriției adecvate și a unui stil de viață sănătos, astfel încât să obții rezultatele dorite mai eficient.

@ BodyTherapy 2024 – All Right Reserved. Politica Cookie | GDPR