SESIUNI ÎN ARIA CLIENȚILOR

Ce reprezintă…

 

Ședințele în aria clientului sunt o modalitate de a oferi serviciile BodyTherapy direct la domiciliul sau locația preferată a clienților. Aceste sesiuni implică aplicarea expertizei într-un mediu confortabil pentru clienți, înțelegerea nevoilor clienților, stabilirea unui program convenabil și desfășurarea ședințelor în aria clientului, fără a fi necesară deplasarea la spațiul clinic de lucru, BodyTherapy.

Fie că este vorba de sesiuni terapeutice, activități sportive, reabilitare medicală, activități privind sănătatea umană sau alte tratamente specializate, obiectivul este să aducem beneficii pentru sănătatea și bunăstarea individului într-un cadru comod și accesibil.

Astfel, ședințele în aria clientului la BodyTherapy reprezintă un serviciu personalizat și eficient pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate.

 

 

Cum se desfășoară

 

Condițiile pentru desfășurarea ședințelor în aria clientului, sunt create pentru a asigura confortul, siguranța și eficacitatea serviciilor oferind clienților o experiență premium și personalizată. Procesul implică mai multe etape esențiale pentru a asigura o abordare corectă și profesională.

Programare și pregătire: Clienții sunt încurajați să programeze o întâlnire în funcție de disponibilitatea lor. De asemenea, primesc instrucțiuni clare cu privire la orice pregătire necesară, cum ar fi îmbrăcăminte confortabilă sau evitarea mâncărurilor înainte de anumite sesiuni.

Consultație și evaluare: Înainte de ședință, se efectuează o evaluare amănunțită a stării de sănătate a clientului. Aceasta include discuții despre istoricul medical, obiectivele reale și orice nevoi specifice ale clientului.

Sesiuni personalizate: Pe baza evaluării, se dezvoltă un plan personalizat, având în vedere nevoile specifice ale clientului, fie că serviciile sunt solicitate privind sesiunile de masaj, terapie fizică, terapie manuală, activitatile de fitness si antrenament sau alte tehnici specializate.

Monitorizare și ajustare: Se urmărește progresul clienților pe parcursul ședințelor și se ajustează planul personalizat în funcție de nevoile individuale în curs de dezvoltare.

Educație și recomandări: La sfârșitul fiecărei ședințe, se oferă clienților educație relevantă și recomandări pentru îngrijirea continuă acasă sau pentru ședințele viitoare.

 

 

 

Conduita beneficiarului…

 

Pentru a asigura desfășurarea ședințelor în aria clientului în condiții optime, clienții trebuie să îndeplinească câteva cerințe importante:

Locație adecvată: Ședințele au loc într-un spațiu dedicat sau la domiciliul clientului, asigurând accesibilitate și confort.

Completarea informațiilor de sănătate: Beneficiarul trebuie să ofere informații corecte și complete despre starea sa de sănătate, alergii sau alte condiții medicale relevante pentru a asigura o sesiune în condiții de siguranță.

Cooperare și comunicare: Clienții trebuie să coopereze, să ofere feedback deschis și să comunice despre orice problemă sau disconfort în timpul ședinței.

Respectarea instrucțiunilor prestatorului: Beneficiarul trebuie să asculte și să respecte instrucțiunile pe durata sesiunilor pentru a obține beneficiile optime.

Respectarea regulilor și protocoalelor: Clienții trebuie să respecte regulile și protocoalele de igienă și siguranță stabilite de BodyTherapy pentru a asigura un mediu sigur pentru toți.

Respectarea politicii clinicii: Beneficiarul trebuie să respecte politicile și regulamentele specifice ale BodyTherapy, și orice alte reguli interne, de exemplu: limbajul obscen, prezența la sesiuni sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, abuzuri fizice etc.

Prin respectarea acestor cerințe, clienții contribuie la succesul ședințelor și la experiența de încredere oferită de BodyTherapy.

 

 

Conduita prestatorului…

 

 

Conduita prestatorului reflectă standardul nostru de excelență și angajamentul față de clienți, motiv pentru care punem mare preț pe profesionalism, iar pentru a se realiza acest lucru, se respectă următoarele norme stricte:

Cadru profesional: BodyTherapy pune accent pe confidențialitate și respect în timpul ședințelor.

Echipament și materiale adecvate: BodyTherapy utilizează echipamente și produse de cea mai bună calitate pentru a asigura rezultate optime.

Comunicare deschisă: Înainte și în timpul ședințelor, prestatorul și beneficiarul se consultă pentru a discuta despre nevoi și a stabili obiective clare.

Etică profesională: Prestatorul trebuie să se comporte într-un mod etic și respectuos față de clienți, respectând limitele fizice și personale ale acestora.

Respectarea standardelor de igienă: Se respectă protocoalele stricte de igienă și sterilizare pentru a proteja sănătatea clienților.

Respectarea regulilor și politicilor clinicii: Prestatorul trebuie să respecte politicile și regulamentele specifice ale BodyTherapy, și orice alte reguli interne.

Aceste condiții contribuie la crearea unui mediu sigur și profesional în care clienții pot beneficia de servicii de încredere și de calitate la BodyTherapy.

 

 

Cazurile cu nevoi speciale…

 

Ca și în cazul ședințelor efectuate în spațiul clinic BodyTherapy, persoanele minore sau persoanele cu afecțiuni medicale speciale necesită însoțire din partea unui adult responsabil în timpul sesiunilor, din considerații de siguranță și binele pacienților.

Persoanele minore, care nu au atins vârsta majoratului, trebuie să fie însoțiți de un părinte sau tutore legal în timpul ședințelor. Acest lucru este esențial pentru a asigura un mediu sigur și etic pentru copii și pentru a permite părinților să fie implicați în procesul sesiunilor.

În cazul pacienților cu afecțiuni medicale speciale, în special cei care au nevoi speciale sau restricții medicale, este important ca aceștia să fie însoțiți de un adult responsabil. Persoana responsabilă poate furniza informații esențiale cu privire la istoricul medical al pacientului și poate colabora pentru a asigura un mediu corespunzător și în deplină siguranță.

Detalii Contact

ANPC

@ BodyTherapy 2024 – All Right Reserved. Politica Cookie | GDPR