FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Toate cererile cu necesitate medicală beneficiază de efectuarea unei evaluări fără niciun cost. Excepție fac sesiunile terapeutice și ședințele de antrenament și fitness, pentru care evaluările sunt tarifate.”

Pentru ședințele de recuperare medicală, este necesară doar completarea unui formular. Pentru sesiunile terapeutice și de fitness, rezervările se fac prin agenda online disponibilă. Accesând formularul pentru recuperare sau agenda pentru terapie și fitness, puteți programa sesiunile dorite în funcție de disponibilitatea acestora.

Programările pentru ședințele individuale se efectuează cu cel puțin 24 de ore înainte, iar orice reprogramare a ședințelor individuale sau a ședințelor din abonamente trebuie notificată cu cel puțin 24 de ore înainte de data programată.

Cabinetul nostru, unde desfășurăm activitatea, se găsește la adresa menționată pe pagina de contact, cu excepția situațiilor de urgență medicală sau a indisponibilității beneficiarilor, care, după caz, necesită desfășurarea ședințelor în afara cabinetului: locația clientului, domiciliul pacientului, piscina din clubul sportiv, săli de fitness, etc.

Durata unei ședințe poate varia în funcție de starea fizică și medicală a solicitantului. Aceasta poate fi de 30, 45, 60 sau 90 de minute, iar frecvența ședințelor este determinată de condiția fizică și necesitatea beneficiarilor.

Fie că vorbim despre îngrijirea corpului, recuperare medicală sau participarea la antrenamente funcționale și fitness, asistența noastră se concentrează pe prevenirea problemelor de sănătate, tratarea acestora, motivarea și dezvoltarea obiectivelor individuale ale beneficiarului.”

Ca beneficiar al serviciilor Body Therapy, te bucuri de expertiză, terapii corporale și wellness, activităti sportive, sesiuni adaptate la nevoile tale specifice în atingerea obiectivelor de sănătate și bunăstare.

Detalii Contact

ANPC

@ BodyTherapy 2024 – All Right Reserved. Politica Cookie | GDPR