Sesiuni Terapeutice

prevenția este drumul către sănătate durabilă…

Ce beneficii obținem?

Sesiunile terapeutice oferă o gamă largă de beneficii valoroase pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră, tratarea afecțiunilor și optimizarea funcțiilor realizându-se prin prin terapie manuală și terapie prin mișcare.

Prin tehnicile specifice utilizate, cum ar fi masajul, manipulările articulare și mobilizările țesuturilor moi, se obține ameliorarea durerii, reducerea inflamației și a tensiunii musculare, creșterea flexibilității și mobilității articulațiilor, îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, creșterea oxigenării și eliminarea toxinelor din țesuturi, relaxarea sistemului nervos și eliberarea endorfinelor, care aduc o stare de relaxare și bună dispoziție, reducând stresul și anxietatea.

Aceste sesiuni personalizează abordarea pentru fiecare pacient promovând sănătatea holistică ce contribuie la stimularea sistemului imunitar și la menținerea unei stări generale de relaxare, echilibru fizic și mental.

SOLICITĂ O EVALUARE
1 ședință - 60 minute

Swedish Masaj

Swedish masaj oferă multiple beneficii pentru sănătate și bunăstare.

1 ședință - 90 minute

Body Detox

Este o tehnică terapeutică ce vizează reducerea aspectului neplăcut al celulitei prin...

1 ședință - 60 minute

Chair Masaj

Este o tehnică de relaxare și alinare a tensiunilor musculare, practicată pe un scaun special...

1 ședință - 60 minute

Masaj Facial

Implică manipularea delicată a mușchilor și țesuturilor feței pentru a promova relaxarea...

1 ședință - 60 minute

Masaj de Relaxare

Este o tehnică terapeutică ce vizează eliberarea tensiunilor acumulate în corp și minte...

1 ședință - 90 minute

Freestyle Masaj

Se bazează pe creativitatea terapeutului și adaptabilitatea la nevoile fiecărui pacient...

1 ședință - 60 minute

Masaj cu Bambus

Aduce multiple beneficii, combinând presiunea și mișcările precise ale tiljelor...

1 ședință - 60 minute

Masaj Thai

Este o tehnică tradițională thailandeză ce implică întinderi, presiune și manipulări ale ..

1 ședință -60 minute

Masaj Sportiv

Utilizând mișcări profunde și specifice, acesta ajută la pregătirea și recuperarea fizică...

1 ședință - 60 minute

Masaj Wellness

Stimulează relaxarea profundă și eliberarea stresului acumulat vizând întreg corpul..

1 ședință - 90 minute

Access Bars

Vizează relaxarea profundă și eliberarea stresului prin atingerea punctelor energetice..

1 ședință - 45 minute

Masaj Terapeutic

Se concentrează pe abordarea problemelor specifice de sănătate ale pacienților...

1 ședință - 90 minute

Tsubo Presoterapie

Poate ameliora durerile, reduce stresul și stimula funcționarea organelor interne.

1 ședință - 60 minute

Reflexoterapie

Prin stimularea punctelor reflexogene, se poate reduce stresul și anxietatea...

1 ședință - 60 minute

Ventuze/Cupping

Este o metodă terapeutică veche ce aduce multiple beneficii pentru sănătate...

190 Ron / 1 ședință - 60 min

SESIUNI PERSONALIZATE

Sesiunile terapeutice personalizate prin masaj reprezintă o abordare holistică a vindecării, adaptată nevoilor individuale ale clienților. Prin evaluarea atentă a tensiunilor, durerilor și obiectivelor de sănătate, dezvoltăm sesiuni de masaj personalizate, cu tehnici variate ce pot fi aplicate într-o ședință, precum: swedish masaj, reflexoterapie, deep tissue masaj, masaj de relaxare, masaj cu bambus și alte abordări ce contribuie la echilibrul fizic și mental, aducând beneficii durabile asupra sănătății și bunăstării beneficiarilor.

175 Ron / 1 ședință - 60 min

SESIUNI TERAPEUTICE SPECIFICE

Categoriile de masaj reprezintă abordări distincte, specializate în terapia fizică și mentală pentru diverse nevoi de sănătate și bunăstare. Swedish masaj utilizează mișcări glisante, frământări și presiuni ușoare pentru a relaxa mușchii, a elibera stresul și pentru a îmbunătății circulația sângelui. Masajul relaxant vizează relaxarea prin tehnici ușoare și presiuni blânde, stimulând endorfinele. Masajul sportiv se concentrează pe presiuni profunde, stretching și tehnici specifice pentru recuperare și performanță atletică. Masajul facial revitalizează mușchii feței, reducând ridurile și îmbunătățind strălucirea. Indiferent de alegere, sesiunile terapeutice distincte de masaj contribuie la echilibru și vindecare într-un mod unic.

1 ședință - 30 min

Ședințe de evaluare

Ședințele de evaluare sunt dedicate identificării nevoilor și preferințelor individuale ale clienților și ajută terapeutul să adapteze tehnicile manuale în funcție eventualele contraindicații. De asemenea, se discută despre istoricul medical și alti factori relevanți pentru a asigura un tratament sigur și eficient. Prin intermediul acestor ședințe de evaluare, se creează o bază solidă pentru colaborarea între terapeut și client, în vederea atingerii obiectivelor terapeutice și îmbunătățirii sănătății generale.

1 ședință - 60 min / 90 min

SESIUNI ÎN ARIA CLIENTULUI

Sesiunile terapeutice de masaj la domiciliul clientului sau birou, reprezintă o experiență unică, confortabilă și convenabilă, eliminând necesitatea de a călători sau alocarea timpului suplimentar, economisind timp prețios. Cu echipamentul necesar, adaptăm mediul pentru a asigura o experiență terapeutică relaxantă și eficientă. Sesiunile la domiciliu sunt ideale pentru cei cu agende aglomerate, dificultăți de mobilitate sau dorința de intimitate fără a mai fi nevoiți să călătorească. Această opțiune personalizată aduce beneficiile terapiei prin masaj direct la ușa clientului, oferind relaxare, vindecare și stare generală de bine.

ședințe - 60 min / 90 min

Abonamente în Aria Clientului

Alege confortul și relaxarea în propriul tău spa personal cu un abonament de ședințe de masaj la domiciliu. Bucură-te de beneficiile terapeutice ale masajului, fără a părăsi casa sau biroul. Fie că îți dorești să scapi de stresul zilnic, să ameliorezi durerile musculare sau să îți îmbunătățești sănătatea, te vei bucura de o experiență personalizată, să-ți revigorezi mintea și corpul fără a te deplasa. Cu un abonament, vei economisi și te vei putea relaxa ori de câte ori simți nevoia. Investește în sănătatea și binele tău cu un abonament convenabil și răsfățător.

Reviews from Customers

Program Sesiuni Terapeutice

  • Luni - Vineri
    10:00 - 21:00
  • Sâmbătă - Duminică
    10:00 - 21:00
    (program adițional)

@ BodyTherapy 2024 – All Right Reserved. Politica Cookie | GDPR