MODALITĂȚI DE PLATĂ

Modalitățile de efectuare a plăților…

Plățile pentru serviciile oferite de BodyTherapy pot fi efectuate în mai multe moduri convenabile, pentru a se adapta nevoilor și preferințelor clienților. Aceste opțiuni de plată includ Soft PosNumerar și Transfer bancar, fiecare având avantaje distincte pentru a satisface diferitele cerințe ale utilizatorilor.

Utilizarea Soft Pos reprezintă una dintre cele mai rapide și moderne metode de plată disponibile. Cu această opțiune, clienții pot plăti pentru servicii cu cardurile lor de debit sau credit. Aceasta oferă o soluție rapidă și sigură, cu confirmare imediată a tranzacției, facilitând experiența de plată online.

Pe de altă parte, plățile în Numerar sunt o opțiune convenabilă pentru cei care preferă să plătească în mod tradițional. Aceasta implică pur și simplu să se efectueze plata în bani lichizi, modalitate potrivită pentru cei care doresc să evite tranzacțiile online sau care preferă oamenii în fața tehnologiei.

Pentru cei care doresc să facă plăți mai mari sau să gestioneze finanțele într-un mod mai complex, Transferul bancar este o altă opțiune excelentă. Acesta implică transferul direct de bani din contul bancar al clientului în contul BodyTherapy. De obicei, este necesară o coordonare mai detaliată și poate dura mai mult timp decât alte metode de plată, dar este o alegere potrivită pentru plăți mai mari.

BodyTherapy oferă clienților săi flexibilitate în ceea ce privește modalitățile de plată, cu trei opțiuni principale: Soft Pos pentru plăți online rapide și sigure, Numerar pentru cei care preferă plățile tradiționale și Transfer bancar pentru tranzacții mai complexe. Această gamă variată de opțiuni asigură că toți clienții se pot bucura de serviciile oferite de site-ul web într-un mod convenabil și accesibil.

Politica plăților…

Politica de plată este simplă și flexibilă.

Pentru ședințele individuale, plata se realizează după efectuarea fiecărei sesiuni.

Pentru abonamente, plățile se efectuează în avans pentru perioadele ulterioare, asigurând astfel continuitatea serviciilor și a programului stabilit între prestator și beneficiar.

 

 

Valabilitatea plăților…

BodyTherapy oferă un aspect adițional de flexibilitate prin politica sa de valabilitate a plăților timp de 6 luni.

Aceasta înseamnă că solicitanții serviciilor au un interval generos pentru a reveni și a beneficia de ședințele achiziționate în cazul în care termenul de valabilitate al abonamentelor nu se poate respecta din varii motive.

Mai mult, dacă nu se pot onora toate ședințele în această perioadă, există opțiunea de a se transfera sesiunile către altă persoană în intervalul de 6 luni, termen, de la care va expira valabilitatea plăților efectuate.

Această abordare permite clienților să împărtășească beneficiile serviciilor și cu cei dragi, creând astfel o experiență valoroasă și adaptată nevoilor individuale.

Politica de rambursare…

BodyTherapy, acordă o atenție deosebită satisfacției clienților și este dedicat asigurării unei experiențe pozitive și corecte pentru toți utilizatorii săi. Plățile pentru servicii sunt considerate definitive, dar, doar în anumite circumstanțe justificabile, se poate efectua restituirea plăților.

Aceste circumstanțe excepționale pot include, de exemplu, situații în care programarea unei ședințe a fost incorectă din partea clinicii sau dacă serviciile nu au fost furnizate în conformitate cu standardele profesionale.

De reținut că politica de rambursare este aplicată doar în cazuri excepționale, atunci când există situații specifice, care justifică o astfel de intervenție.

Aceasta reprezintă un angajament de responsabilitate al clinicii de a oferi servicii de calitate și de a asigura satisfacția clienților.            

Detalii Contact

ANPC

@ BodyTherapy 2024 – All Right Reserved. Politica Cookie | GDPR